Flexcafe jobs

FlexCafé is run by a Dutch speaking team working 24/7 in getting the rental machines at our clients for their event, congres or meeting (jobs written Dutch).
**

Horen bij het team dat meer dan 1500 installaties per jaar verzorgd op spraakmakende evenementen, congressen en andere partijen? We ontmoeten je graag om samen te zien of je een klik hebt met een dynamisch hands-on team voor onderstaande vacatures!

Kenmerkend voor ons hele team is een klantgerichte houding, ervaring in de evenementen op/afbouw, affiniteit met koffie (techniek) en niet bang om "je schouders er onder te zetten" om voor onze klanten een topplaatsing te verzorgen! Op onze foto voorbeelden pagina zie je het resultaat van ons werk, iedere dag weer!

Service chauffeur/opbouwer espresso machines

Jij draagt samen met je collega's voor het transport en de op/afbouw van de door ons verhuurde espresso machines voor evenementen, beurzen en congressen. Jij hebt het stuur in handen van een grote bestelbus of vrachtwagen. Daarnaast verzorg je de op/afbouw en het installeren van espresso machines en toebehoren op locatie. Kortom: het laden, lossen, klaarzetten, afstellen, uitleg geven en na het evenement weer afbouwen van de gehuurde espresso machines. 

Magazijn en voorraad beheerder

Jij bent verantwoordelijk voor het schoon en werkend houden van onze espresso machines, iedere dag weer komen machines vies terug van evenementen en zorg je dat deze technisch goed functioneren en weer blinkend schoon naar nieuwe evenementen vervoerd kunnen worden. Je draait je hand niet om voor grootschalige logistieke bewegingen in onze voorraad hal, technisch onderhoud en weet hoe computergestuurde espresso machines en mobiele techniek goed schoon te maken. Je bent coach voor je service chauffeurs die machines halen en brengen bij je.

Assistent planning & support

Je hebt ervaring opgedaan in de evenementen logistiek en aantoonbaar talent in ad hoc plannen en/of het geven van telefonische support aan onze opdrachtgevers. Je ondersteunt op zelfstandige basis de manager planning & support in het maken van offertes, omzetten van opdrachten/factureren, efficient plannen van machines, chauffeurs en auto's. Je kunt een commercieel gesprek voeren waarin je de beller helpt met een oplossing voor de vraag én altijd een extra tip weet mee te geven. Je bent ambitieus en wil binnen 2 jaar de baan van je manager over nemen...

Flex Teamgeest kenmerken

Wij verwachten van jou dat je minimaal je rijbewijs B hebt, meer is nog mooier. Je hebt een catering/horeca mentaliteit (dus géén 9-5 gezeur), 1x per maand een weekend werken en door de week vrij zijn is dan ook voor jou de normaalste zaak van de wereld, je bent geschikt voor middenzwaar lichamelijk werk, vroeg opstaan en/of tot laat doorgaan en.... stevig aanpakken. Je bent een teamspeler met directe collegiale instelling die van aanpakken weet. Handig als je woont in Voorburg/Den Haag en omstreken.

Nu solliciteren

Mail ons je motivatie met een kort CV waaruit een match met een van bovenstaande vacatures blijkt en kom snel langs voor een persoonlijke ontmoeting (dat werkt toch het beste). Mailen kan naar: info@flexcafe.com ovv sollicitatie en de naam van de vacature.